Το εκκλησάκι

Παρεκκλήσιο Αγ. Πολυκάρπου & Τιμίου Σταυρού

Ο Πολυχώρος Majestic The Roof Garden λειτουργεί ως κτήμα για γάμους στα Νότια προάστια. Εντός του κτήματος αλλά σε έναν ξεχωριστό χώρο, ο Πολυχώρος Majestic The Roof Garden διαθέτει το εκκλησάκι του Αγίου Πολυκάρπου & Τιμίου Σταυρού. Είναι τόσο η ευλογία του χώρου αυτού που σας δημιουργεί αμέτρητα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας όσο και οι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε πραγματικά  να επιλέξετε τον Πολυχώρο Majestic και το παρεκκλήσιο του Αγίου Πολυκάρπου & Τιμίου Σταυρού για το γάμο σας. Στο εκκλησάκι μας μπορείτε να προγραμματίσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε και οι καλεσμένοι αλλά και οι οικοδεσπότες δεν χρειάζεται να μετακινηθούν, αποφεύγοντας έτσι διάφορες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. 

Έχετε αποφασίσει να κάνετε το γάμο σας σε κτήμα με εκκλησία;

Οι καλεσμένοι σας προσέρχονται στο κτήμα λίγο νωρίτερα από την ώρα της τελετής και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη της νύφης στο προαύλιο της εκκλησίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν ένα δροσιστικό Welcome drink στον πανέμορφο εξωτικό χώρο και στη συνέχεια με την βοήθεια των ανθρώπων μας θα περάσουν στο χώρο της δεξίωσης.

Το εκκλησάκι μας αλλά και ο ευρύχωρος προαύλιος χώρος του, θα φιλοξενήσει άνετα όλους τους καλεσμένους σας για το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης σε ατμόσφαιρα κατανυκτική, αλλά και δροσερή.  

 

Ένας χώρος υψηλής minimal αισθητικής και σύγχρονης πολυτέλειας, στον οποίο κυριαρχεί το υγρό στοιχείο, τόσο στην είσοδο όσο και στο χώρο των εκδηλώσεων. Με εύκολη και άνετη πρόσβαση, μια ανάσα από το αεροδρόμιο και την Αττική Οδό, ο νέος χώρος του Πολυχώρου Majestic, συνδυάζει την minimal αίσθηση και το σύγχρονο design με τον αέρα της εξοχής και την πολυτέλεια που αναζητάτε για την δικής σας ξεχωριστή εκδήλωση. Ειδικές ράμπες καθιστούν το χώρο απόλυτα λειτουργικό σε ΑΜΕΑ ενώ ταυτόχρονα, διαθέτει άνετο parking (200+ αυτοκίνητα), βοηθητικό δωμάτιο για το φρεσκάρισμα του ζευγαριού αλλά και μια άριστα εξοπλισμένη κουζίνα για την τελειοποίηση των φαγητών.

Εμείς από τον πολυχώρο Majestic σας ευχόμαστε «η ώρα η καλή»!

Κάντε τώρα την κράτηση σας