Για εμάς

Η φιλοσοφία μας

Συνέπεια- Παράδοση- Φιλοξενία

Σε αυτές τις 3 αξίες στηρίχθηκε, μεγάλωσε και αναπτύχθηκε o Πολυχώρος Δεξιώσεων Majestic the Roof Garden, διαγράφοντας μία επιτυχημένη πορεία 47 και πλέον χρόνων.

Συνέπεια στην υψηλή ποιότητα, στο εγγυημένο αποτέλεσμα, τις φρέσκες πρώτες ύλες, το καλό πιάτο, το νόστιμο φαγητό, την ευχάριστη και άμεση εξυπηρέτηση, στον επαγγελματισμό του προσωπικού μας.

Παράδοση στις οικογενειακές αξίες, πίστη στο όραμα του πατέρα μας Πολύκαρπου και της μητέρας μας Σταυρούλας που μας δίδαξαν τη κουζίνα και το καλό φαγητό, σεβασμός στη παράδοση με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα.

Φιλοξενία σημαίνει σεβασμός στον πελάτη, άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας, επαγγελματισμός και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Για εμάς, η φιλοξενία σας στον Πολυχώρο Majestic, σημαίνει τελειότητα.

wedding book

Ζήστε το όνειρό σας! Πρόκειται για το δικό σας όνειρο και όλοι εμείς δεσμευόμαστε να κάνουμε το όνειρο αυτό πραγματικότητα!!!

Panagiotis Papakostopoulos

Η ομάδα μας

Μέσα από ένα εξειδικευμένο team συνεργατών με υψηλή τεχνογνωσία, κάθε δεξίωση και εκδήλωση, που διοργανώνεται στον Πολυχώρο Majestic the Roof Garden, ικανοποιεί εσάς και τους καλεσμένους σας με πολυτέλεια, κομψότητα και αριστοκρατική ατμόσφαιρα.

ΕΓΩ

Παναγιώτης Παπακωστοπουλοσ

Ιδιοκτήτης – Executive Manager

O Παναγιώτης Παπακωστόπουλος εκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά της εταιρείας. Έμπειρος chef, με δημιουργικές ιδέες βασισμένες στην οικογενειακές συνταγές, φέρνει το χθες στο σήμερα με τον πιο επιτυχημένο τρόπο!

61093850_1430671267075698_7801532425003073536_n

Σταυρούλα Παπακωστοπουλου

Ιδρυτής

Η κ. Σταυρούλα, είναι η ψυχή της κουζίνας μας! Με βαθιά γνώση της μαγειρικής τέχνης, της αξιοποίησης των υλικών και της προσφοράς καλού φαγητού στο πελάτη, είναι ο λόγος που οι πελάτες μας προτιμούν ξανά και ξανά!

no-avatar-male-3

Πολύκαρπος ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδρυτής

Οι ιδρυτές της οικογενειακής παραδοσιακής επιχείρησης, μίας από τις πρώτες που άνοιξαν στα σύνορα Βάρης Κορωπίου, ξεκίνησαν ένα ιστορικό μαγαζί που ταξίδεψε 47 χρόνια για να φτάσει μέχρι το σήμερα.

Η ιστορία μας

1975

Πρώτη επιχείρηση

43 χρόνια πριν, ο κ. Πολύκαρπος προερχόμενος από τη Μαμουλάδα Ναυπακτίας άνοιξε στη περιοχή της Βάρης, ένα από τα πρώτα παραδοσιακά κρεατοφαγεία. Η επιχείρηση του κ. Πολύκαρπου γρήγορα απέκτησε φήμη για το καλό της φαγητό και τη προσεγμένη της ατμόσφαιρα, παγιώνοντας τη παρουσία της για δεκαετίες στη περιοχή και τις συνειδήσεις των χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών.

1975

1992

Μεταφορά Επιχείρησης στην τρέχουσα τοποθεσία

Mε την αγάπη και την στήριξη του κόσμου αποφασίστηκε η μεταφορά στην ιδιόκτητη τοποθεσία που από τότε είναι εγκατεστημένη η επιχείρηση Majestic Roof Garden.

1992

2004

Πρώτη ανακαίνιση

Η πιο σημαντική ανακαίνιση που έγινε στην ιστορία της επιχείρησης Majestic the Roof Garden. O Παναγιώτης Παπακωστόπουλος ανέλαβε την επιχείρηση όπου την άλλαξε ριζικά και την μεταμόρφωσε σε ένα πολυχώρο δεξιώσεων. 

2004

2009

Δεύτερη ανακαίνιση

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο χώρος από 2004 μέχρι το 2009, η επιχείρηση συνέχισε τη επένδυση της στο κομμάτι αυτό και έκανε μια δεύτερη μεγάλη ανακαίνιση και προθήκη νέων χώρων και πλέον διατηρεί 3 πολυτελείς χώρους δεξιώσεων (Grand, Hall, Roof Garden) οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν έως 600 άτομα καλεσμένους.

2009

2015

Αλλαγή ονομασίας σε Majestic

Η εμπειρία χρόνων, η παράδοση, η φιλοξενία και η αγάπη για τη κουζίνα και το καλό φαγητό κληρονομήθηκαν από τον γιο του, τον Παναγιώτη Παπακωστόπουλο, που κάνοντας ένα μεγάλο βήμα αναβάθμισε την επιχείρηση στον κλάδο των Γαμήλιων Δεξιώσεων και δημιούργησε το 2015 το Majestic The Roof Garden. Η εμπειρία κληροδοτήθηκε στην νέα γενιά που κράτησε τους βασικούς πυλώνες που είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η φιλοξενία και ο σεβασμός στον πελάτη.

2015

2023

Majestic Venue

Ένας χώρος υψηλής minimal αισθητικής και σύγχρονης πολυτέλειας, στον οποίοκυριαρχεί το υγρό στοιχείο, τόσο στην είσοδο όσο και στο χώρο των εκδηλώσεων.

2023

Κάντε τώρα την κράτηση σας