Μετά το χαρούμενο γεγονός της βάφτισης του παιδιού σας, η «Majestic the roof garden» by «ΡΟΥΜΕΛΗ Πολυχωρος Ονειρων», είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να μαζευτείτε και να γλεντήσετε γιορτάζοντας το γεγονός της ημέρας.

Ο μικρός σας πρίγκιπας ή μικρή πριγκίπισσα αξίζει το καλύτερο, για την μοναδική αυτή μέρα της βάφτισης τους.Κάνετε το τηλεφώνημα να κλείσουμε ραντεβού να γνωριστούμε από κοντά. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την πιο επιτυχημένη κίνηση της ζωής σας.

[lvca_odometers per_line=»5″][lvca_odometer_item icon_type=»icon_image» start_value=»0″ stop_value=»532″ icon_image=»1092″ stats_title=» «][lvca_odometer_item icon_type=»icon_image» start_value=»0″ stop_value=»364″ icon_image=»1096″ stats_title=» «][lvca_odometer_item icon_type=»icon_image» start_value=»0″ stop_value=»124″ icon_image=»1081″ stats_title=» «][lvca_odometer_item icon_type=»icon_image» start_value=»0″ stop_value=»98″ icon_image=»1084″ stats_title=» «][lvca_odometer_item icon_type=»icon_image» start_value=»0″ stop_value=»65″ icon_image=»1086″ stats_title=» «][/lvca_odometers]

Κοντινές Εκκλησίες

Ζητήστε προσφορά για την δεξίωση σας